Le Petit Cirque

Le Petit Cirque is een fantasierijke theatervoorstelling (die ook zeer geschikt is voor het voortgezet onderwijs leeftijd 12 t/m 18 jaar).

Twee hedendaagse clowns verschijnen in de piste. Als ze daar een torenhoge taart en fles champagne zien, die ze met een enorme confetti knal ontkurken, is dat het begin van een hilarische en ontroerende voorstelling. Unieke circus-hoogstandjes en de magie van het theater smelten samen tot één hartverwarmend feest. Verschillende, soms bizarre personages maken hun opwachting.

  • Tijdsduur: 60 minuten

  • Doelgroep: kinderen en familie.

  • Inclusief: showdecor en eigen geluidsysteem tot 300 man.

  • Speelvlak (BxDxH): de circuspiste heeft een doorsnee van 6 meter.
  • Geschikt voor: voortgezet onderwijs, festivals, theaters, etc.

Zo komt u oog in oog te staan met Igor Tartarovitch en zijn licht ontvlambare echtgenote Natascha. Ook maakt u kennis met Huub “Diabolo“ Cooijmans met zijn weergaloze jongleer- en goochelkunsten en ontmoet u het hartverwarmende clownsduo I frappanti. Tijdens de acrobatiekact van duo Gi-Jo zit u op het puntje van uw stoel en blijf daar vooral zitten als het verschrikkelijke, maar ook zachtaardige Yeti “het sneeuwmonster” zijn intreden doet.

Kortom: afwisseling, humor en spanning!

Le Petit Cirque is een voorstelling van Cirque Magnifique, waarin Huub de eer heeft een rol te vervullen. Voor meer informatie zie:

cirquemagnifique.nl

 Downloads
Marleen Wijnen, basisschool de Lover Asten

Het was in één woord GEWELDIG!!!

Bedankt!!

Nika, Stijn, Anja en Ton

Wat een ongelooflijke show, wat een talent!!! Wij hebben (13, 14, 41 en 50 jaar) erg genoten! Wat ons betreft mag je elk jaar terugkomen.