Kindershow – De magische kast

Al 100 jaar op slot, wie krijgt ‘m open? 

Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn? 

  • Tijdsduur: 45 minuten
  • Doelgroep: kinderen en familie.
  • Inclusief: showdecor en eigen geluidsysteem tot 300 man.
  • Speelvlak (BxDxH): 5 meter x 3 meter x 2,40 meter. Hoe groter hoe beter.
  • Geschikt voor: scholen, verenigingen, bedrijven, vakantieparken, particulieren, etc.

Nederlands Kampioen Huub Cooijmans

Deze familievoorstelling, waarmee Huub in 2021 Nederlands kampioen goochelen voor kinderen is geworden, zit boordevol: magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten. Dankzij Huub’s jarenlange ervaring als artiest weet hij als geen ander kinderen, maar ook zeker volwassenen te verbazen. Huub haalt alles uit de kast om er een onvergetelijke show van te maken!

 Downloads
Nika, Stijn, Anja en Ton

Wat een ongelooflijke show, wat een talent!!! Wij hebben (13, 14, 41 en 50 jaar) erg genoten! Wat ons betreft mag je elk jaar terugkomen.

Lotte

Jou vandaag gezien bij Landal Greenparks. Wat was jij goed!!!! Heb echt heel erg gelachen! Wat een heerlijke humor heb je! Moest het even kwijt.. Ga zo door!!! En van de rest snapte ik allemaal maar niks. Maar dat een kindershow voor iemand van 32 ook leuk is moest ik even kwijt!