Jongleerworkshop

“Zoveel meer dan alleen balletjes gooien”

De workshop jongleren is een actief intermezzo wat het ijs breekt en mensen dichter bij elkaar brengt. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer en meer energie voor de rest van de dag.

  • Tijdsduur: 60 - 90 minuten
  • Doelgroep: volwassenen/zakelijk
  • Inclusief: eigen geluidsysteem tot 300 man.
  • Speelvlak (BxDxH): 4 meter x 3 meter x 2,40 meter voor de openingsshow en daarnaast genoeg ruimte voor alle deelnemers om te jongleren.
  • Geschikt voor: bedrijven, verenigingen, seminars, beleidsdagen, etc.

Nederlands Kampioen Jongleeract - 15 jaar professioneel 2000+ optredens Huub

De workshop wordt verzorgd door Nederlands kampioen jongleren Huub Cooijmans. Huub is een vrolijke en enthousiaste jongen die na het behalen van zijn Pabo-diploma (leerkracht basisonderwijs) er toch voor heeft gekozen om van zijn hobby zijn beroep te maken. Met veel toewijding en de nodige dosis droge humor verzorgt Huub als eerste een korte voorstelling. Hierna leert hij alle deelnemers, in een aantal leuke stappen, te jongleren met drie ballen.

Om de workshop naadloos aan te laten sluiten is het mogelijk om het begrip jongleren als metafoor te gebruiken voor het thema van de dag. Denk hierbij aan: loslaten, verandering, focus, doorbreken van barrières, richting geven, vertrouwen, alle ballen in de lucht houden, etc.

Het is wetenschappelijk bewezen dat jongleren de groei van de hersenen stimuleert en de motoriek verbetert. Het is eigenlijk net als fietsen; als je het eenmaal kan verleer je het nooit meer. Jongleren is laagdrempelig, geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud. De workshop duurt afhankelijk van uw wensen 60 of 90 minuten en kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

www.workshopjongleren.nl

 Downloads
Ilse Deams, Barry Callebaut, Belgium

De jongleerworkshop was een perfecte manier om even te ontspannen na een intensieve dag vergaderen. In eerste instantie was onze groep een beetje terughoudend, maar toen Huub begon met zijn show had hij ieders aandacht. Toen we zelf aan de slag moesten met onze jongleerballen kwam de groep pas echt los!

Marianne de Maesschalck, GGZ Noord-Holland

De workshop was verrassend en actief en zette de toon voor de middag. Het maakte de sfeer los. Vooral het thema loslaten is iets wat nog lang heeft na-gesudderd en ons nog steeds aan het denken zet.