Reviews

Anne Veens – theater Druten

Ik wil je even laten weten dat mijn zoontje (4) en ik ontzettend genoten hebben van je voorstelling vanochtend in Druten. Zijn eerste goochelshow – en voor mij was het ook al wel weer 10 jaar geleden – en zeker niet de laatste. Van schaterlachen tot grote verbazing – je hebt onze dag gemaakt. Ga zo door 🙂

Chantal Janzen

Pure klasse, applaus!!!

Gerard Joling

Zo goed heb ik het nog nooit iemand zien doen, ik sta perplex!

Lotte

Jou vandaag gezien bij Landal Greenparks. Wat was jij goed!!!! Heb echt heel erg gelachen! Wat een heerlijke humor heb je! Moest het even kwijt.. Ga zo door!!! En van de rest snapte ik allemaal maar niks. Maar dat een kindershow voor iemand van 32 ook leuk is moest ik even kwijt!

Nika, Stijn, Anja en Ton

Wat een ongelooflijke show, wat een talent!!! Wij hebben (13, 14, 41 en 50 jaar) erg genoten! Wat ons betreft mag je elk jaar terugkomen.

Martin Brouwer, Programmeur Theater Idea Soest
Geweldige show vol met trucs en humor. De kinderen vonden het geweldig evenals hun vaders, moeders, opa’s, oma’s, en ik!
Lekkere interactie, snelheid en gewoon zeer knappe en magische trucs!
Ook de magische kast, waarvan de deuren en laatjes op afstand open en dicht gingen; briljant!
Het was een fantastische middag, verzorgt door een zeer sympathiek persoon! Deze voorstelling verdiend vele speelplekken, een aanrader!
Frank, Kindervakantieweek Oss

Het is prima bevallen! De kinderen maar ook de begeleiders en wijzelf als bestuur waren erg enthousiast. goede interactie op maat met de kids, leuke show. wat ons betreft een aanrader.

Ceri-Anne van de Geer, jurylid NK jongleren

Huub weet de aandacht van begin tot eind vast te houden met een veelzijdige act waarin hij jongleren, goochelen en humor combineert.

Marleen Wijnen, basisschool de Lover Asten

Het was in één woord GEWELDIG!!!

Bedankt!!

Angenita de Bruin, Intratuin Zoetermeer

Bedankt voor je optreden! Wij vonden het heel erg leuk en zijn nu nog aan het bedenken hoe je dat toch doet!

Jan-Willem Rozema, Webprint.nl

Via deze weg nogmaals bedankt voor het spetterende optreden. Iedereen was zeer positief. Erg leuk dat je het tafelgoochelen hebt afgewisseld met de diabolo act.

Jolanda Loomans, AKD advocaten | notarissen | belastingadviseurs

Je hebt ons werkelijk verrast. Vanmorgen had iedereen het er nog over! Complimenten. Nogmaals bedankt en wellicht tot ziens.

Met warme groet, Jaap de Boer

Ik heb Huub leren kennen business club Vivaldi ( BNI), heeft onlangs een optreden verzorgd tijdens een 12.5 jaar jubileum diner van onze medewerkster Lydia Berends, hfd. administratie Zweering Installatiebedrijf, bij de Wilde Pieters, Leuk, grappig en kwalitatief van een hoog niveau. Huub is gewoon een vakman.

Bonnie, Annie M.G. Schmidtschool

Wij hebben ontzettend genoten van het Schoolcircus. Het was die dag een compleet plaatje. Het circus, gave acts, het zonnetje en hele goeie sfeer. Ouders, kinderen en leerkrachten hebben genoten. En zeker voor herhaling vatbaar.

Lisette, Basisschool De Vlieger

Het was een eer om deze geweldige week zo intensief mee te mogen beleven. Vanaf moment 1 ontstond er een bijzondere sfeer die de hele week is blijven hangen met een geweldig eindresultaat in de Vaart. Ik ben erg onder indruk van je kwaliteiten als entertainer, je wist de kinderen continu te prikkelen zodat ze hun aandacht vasthielden en genoten. Ik wou dat ik op deze manier mijn geld kon verdienen want wat is het fijn en leuk om kinderen de hele dag te zien stralen. Nogmaals dank je wel het was wat mij betreft echt geweldig.

Marlinde van Hedel, Veilig Verkeer Nederland

Huub heeft voor Veilig Verkeer Nederland een uniek optreden gegeven! Met zijn HuubTV act wist hij iedereen mee te nemen. Hij wist goed aan te sluiten op de inhoud, wij hadden een Google workshop die dag. Op speelse en ontspannen wijze zorgde hij tussen de theorie door voor energieke onderbrekingen. Ik zou hem zeker aanraden voor bedrijfsbijeenkomsten (groot en klein) als toevoeging om een goede sfeer en energie in de zaal te verzorgen!

Inge Fortgens, Ouderraad OBS de Marke

We hebben genoten van de circus voorstelling!! Heel erg bedankt voor de aandacht en liefde voor onze kinderen. Wat hebben jullie er een mooie show van gemaakt.

Tim de Vries, De Regenboog in Een

Wij hebben ook zeer genoten van de acts die de kinderen hebben opgevoerd, van de sfeer, van de oefeningen, van het hele spektakel en je aanwezigheid.

Nogmaals hartelijk dank.

Familie van Driel

We hebben vanavond genoten van jouw optreden in Landal Sonnenberg. Onze zoon Emiel was trots dat hij de geluidsman mocht zijn.

Bart van Mullem

We hebben erg veel positieve reacties op je shows ontvangen! Altijd fijn om als organisatie complimenten te krijgen voor de line-up, maar de complimenten zijn zeker ook voor jou bedoeld!

Groetjes van Carlos

Ik vond het optreden zo leuk! De toverstok in je neus vond ik echt te grappig! Ook vond ik dat je er sjiek uitzag met je witte stropdas en de zwart met witte lakschoenen. Misschien word ik later toch maar circusdirecteur ipv Paniekpiet.

Ilse Deams, Barry Callebaut, Belgium

De jongleerworkshop was een perfecte manier om even te ontspannen na een intensieve dag vergaderen. In eerste instantie was onze groep een beetje terughoudend, maar toen Huub begon met zijn show had hij ieders aandacht. Toen we zelf aan de slag moesten met onze jongleerballen kwam de groep pas echt los!

Marianne de Maesschalck, GGZ Noord-Holland

De workshop was verrassend en actief en zette de toon voor de middag. Het maakte de sfeer los. Vooral het thema loslaten is iets wat nog lang heeft na-gesudderd en ons nog steeds aan het denken zet.

vader van Mike en Sander

Mijn 2 kinderen en ik zagen je voorstelling gister, 3 keer zelfs! Ze vonden het erg boeiend en waren niet weg te slepen. Leuke grapjes en prima trucs!

Tommy Netten

Echt heel irritant; zit er met mijn neus bovenop en nog zie ik het niet!!!!

Apeldoornse Courant

Voor een optreden op de Apeldoornse hoofdstraat draait huub zijn hand niet om.

Hiske Hendriksen, Managementassistent CITO

Hartelijk dank voor je geweldige optreden afgelopen dinsdag. Ik heb van verschillende mensen vernomen dat ze het jammer vonden dat het maar zo kort was, ze vonden het super!

Mary Driessen, Straatpeeldag Huissen

Huub Cooijmans heeft met zijn theateract ons podium, op de jaarlijks terugkerende grootste straatspeeldag van Nederland in Huissen, meerdere malen met succes betreden , op deze telkens geweldige dag heeft hij waargemaakt waar hij voor staat; entertainer, jongleur, geweldig met kinderen!

Christel van der Velden, basisschool De Bron

Vandaag bezorgde jullie de kinderen én het team van De Bron – Numansdorp een heerlijke en onvergetelijke dag. Wát een professionele show, wat een inzet de hele dag door.

Dank je wel. Wij hebben genoten. Respect!

Robin de Ridder

Huub is een echte goochelaar. Compleet met acts, ingewikkelde trucs, humor en vooral een hoog “hoe doet die het?” gehalte. Met zijn goochelshow verraste hij jong en oud met een spetterend optreden die geen moment verveelde. Huub weet precies hoe hij het publiek in moet pakken. Naast het feit dat hij ontzettend grappig is, zijn zijn shows van een magisch hoog gehalte waar je gegarandeerd aan terug zult denken.

Lisette Reijnders-Canisius – basisschool De Wissel
Langs deze weg wil ik jullie namens alle leerlingen, leerkrachten en ouders bedanken
voor een ontzettend leuke circusweek, met als klapper een geweldige en zonnige
circusvoorstelling!
Bedankt voor de fijne samenwerking!
Inge Braam, basisschool De Kosmos Apeldoorn

Huub Cooijmans, die ooit deel uit maakte van een klas van mij op de Pabo in Arnhem, is een geweldige artiest. Zijn optreden tijdens mijn jubileum was een feestje! 120 leerlingen waren muisstil en dolenthousiast tegelijk tijdens zijn optreden. Wat een professional! Dankjewel Huub!

Sylvia Verhoef, Zorginfostraat

We hebben een onvergetelijke workshop gehad met jou. Dank je wel!

Suzanne Dukel, Locatiedirecteur SO Donnerschool

Nogmaals heel erg bedankt voor je geweldige optreden op 18 oktober jongstleden. Het was geweldig! De kinderen en de volwassenen hebben genoten en mede door het optreden is de opening een waar feest geworden.

Leslie Vanhixe

Heb U op zaterdag 17 aug.2019 ook in Landal Greenparks Vaals met de kleinkinderen Uw optreden gezien ! Niet alléén de kids maar ook ik hebben van een fantastisch optreden genoten , bravo !

Annemieke en Marco
Wat een fantastische show hebben wij net mogen beleven op Landal Twenhaarsveld. Het zit echt super goed in elkaar. Humor, veel talent en goed contact met het publiek. Leuk voor jong en oud.
Hartelijk dank voor het enerverende uur en complimenten voor je skills.
Erg leuk dat onze dochter gisteren een diabolo heeft gekocht. Ze is nu extra geïnspireerd om er mee te spelen.
Sandra & Sonny

Beste Huub,

Wat een fantastische kindervoorstelling De Magische kast, vandaag in het Kennemer theater te Beverwijk. Ontzettend knap gedaan, vermaak voor alle aanwezigen en zo professioneel.
(Je zou er bijna een voorstellingen voor volwassenen naast kunnen maken, subtiele humor 😊)

We hebben genoten, en een geweldige middag beleefd..

Dank je wel daarvoor!!

Tak van der Most-Goedkoop, Cultureel centrum Heusden

Wat een super goede, geestige en warme voorstelling heeft Huub neergezet zondagmiddag. Boven verwachting!

Blijft altijd spannend om op afstand en online in te schatten of zoiets écht leuk is, maar dit is ECHT LEUK. De kinderen vonden het geweldig, maar ook de woordgrappen die zij niet echt meekregen waren hilarisch voor de ouders en grootouders. Nogmaals dank, ik zeg het voort!

Anne de Graaf, Vleuten

Een groot compliment voor u zoals u gisteravond, eerst aan tafel en later buiten op het podium, een zeer professionele performance verzorgde. Fantastisch!

Papa Tom
Gisteren mogen genieten van je show op Landal..
Ronduit prachtig, fascinerend en verbijsterend tegelijk!!!
Mijn zoon (5) ging er helemaal in op en ikzelf vond het ook super. Het verbaast me helemaal niks dat je al zoveel prijzen hebt gewonnen; zoals je kleine kinderen en ouders kan animeren en aan je lippen gekluisterd weet te houden!
Hartelijke groeten en heel veel succes nog gewenst!!