Kindershow – Diabolo Huub

Wanneer u op zoek bent naar een verantwoord en professioneel kinder-entertainer dan bent u bij Huub aan het goede adres.

Huub biedt een gevarieerd en uniek programma, waarbij de interactie met de kinderen voorop staat. In deze voorstelling laat Huub een aantal spetterende acts zien, zoals de jongleer act (evt. met brandende fakkels) en zijn beroemde diabolo act (waarmee hij verschillende keren op tv is geweest en prijzen heeft gewonnen). Natuurlijk wordt er ook veel gegoocheld, waarbij het lijkt alsof er van alles misgaat. Maar met behulp van de kinderen komt het toch allemaal weer goed en wordt het onmogelijke mogelijk!

  • Tijdsduur: 45 minuten
  • Doelgroep: kinderen en familie.
  • Inclusief: showdecor en eigen geluidsysteem tot 300 man.
  • Speelvlak (BxDxH): 4 meter x 3 meter x 2,40 meter. Hoe groter hoe beter.
  • Geschikt voor: scholen, verenigingen, bedrijven, vakantieparken, particulieren, etc.

Nederlands Kampioen Huub Cooijmans

Met deze achtergrond is het duidelijk dat Huub als geen ander in kan spelen op de behoeften van kinderen, maar ook aanwezige volwassenen zullen zich geen moment vervelen! Huub’s stijl valt te omschrijven als: vrolijk, grappig, spannend, spectaculair, interactief en spontaan.

 Downloads
Groetjes van Carlos

Ik vond het optreden zo leuk! De toverstok in je neus vond ik echt te grappig! Ook vond ik dat je er sjiek uitzag met je witte stropdas en de zwart met witte lakschoenen. Misschien word ik later toch maar circusdirecteur ipv Paniekpiet.

Familie van Driel

We hebben vanavond genoten van jouw optreden in Landal Sonnenberg. Onze zoon Emiel was trots dat hij de geluidsman mocht zijn.